Wednesday

Jangan Bersedih


Sampai sekarang ni dah 10 Ramadan.. dah lama tak update.
Insya allah lepas 15 Ramadhan orang tua-tua kate dah macam berlari jer. Bukan nak kene lari tapi hari tu cepat jer berlalu. Untuk sementara waktu bagi kengkawan yang lalu tapi tak singgah kat blog ni diucapkan terima kasih. Kepada perantau nanti diperdengarkan lagu dendang perantau..tapi jangan menangis lah.. Dah nak dekat raye ke nangis sekarang tak trill. Kengkawan yang dah baca buku ni .. kira okay lah tahan sikit la..Yang belum silalah cari kat laman web dia www.hidayah.com.my. Kita ni tukang baca jer..

1 comment:

Hapizah said...

hem..betula..lepas 10 hari memang cepat masa berlari..sampai berpeluh seh nak mengejar..past rasa sayu dan sebak semaam jerh...hadoila...